Το καινούργιο πρωτότυπο μοντέλο της γκάμας της, ένα αυτοκίνητο που ανήκει στην κατηγορία των C-SUV και τοποθετείται κάτω από τη Stelvio, αποκάλυψε η ιταλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Tonale – το όνομα έχει εμπνευστεί από το ομώνυμο πέρασμα στις ιταλικές Άλπεις – έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα φλας. Το αυτοκίνητο αναδεικνύει το πάθος της μάρκας, το στυλ και τον δυναμισμό. Είναι μία αυθεντική Alfa Romeo, με εμπνευσμένο design και προηγμένες τεχνολογίες.

Το compact SUV φέρει ένα plug-in hybrid σύστημα κίνησης που διακρίνεται για την υψηλή απόδοσή του. Η Alfa δεν έδωσε πληροφορίες για τις προδιαγραφές του υβριδικού συνόλου, ούτε στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του concept. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την καμπίνα, έχει αναβαθμιστεί πλήρως, περιλαμβάνοντας ολοκαίνουργια οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και ψηφιακές ενδείξεις στους αεραγωγούς.

Στην κονσόλα ξεχωρίζει το φαρδύ τούνελ που χωρίζει τα καθίσματα πίσω. Οι επιφάνειες καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας υλικά, ενώ στο σαλόνι υπάρχει φωτισμός LED.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης