Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή των ιδιοκτητών των οχημάτων της Jeep στη Γηραιά Ήπειρο, με χιλιάδες φίλους της μάρκας να λαμβάνουν μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εφετινό Camp Jeep θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza στην περιοχή των Δολομιτών στην Ιταλία, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 800 οχήματα και τουλάχιστον 1.600 ανθρώπους.

Το τριήμερο πρόγραμμα αποτελεί μια γιορτή ελευθερίας, πάθους για περιπέτεια, αλλά και μια ευκαιρία για να ανακαλύψει το κοινό τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της φίρμας.

Οι ειδικοί της Jeep σχεδίασαν διάφορες διαδρομές συνολικού μήκους 40 χιλιομέτρων, όπου οι οδηγοί με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της Jeep Academy θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να εκμεταλλευτούν το μέγιστο των δυνατοτήτων των οχημάτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Gladiator, το εντυπωσιακό pick-up με το οποίο η Jeep επιστρέφει στην κατηγορία. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα σπάνια μοντέλα από τις δεκαετίες του ΄60 και του ΄70.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως, όλες οι κατασκευές του Camp έχουν δημιουργηθεί με τη χρησιμοποίηση ξυλείας από τα δέντρα που κατέστρεψαν οι καταιγίδες που χτύπησαν τον περασμένο Οκτώβριο την περιοχή.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης