Η μεγάλη κυρία της Mercedes αποκαλύπτεται

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 09:01
Η μεγάλη κυρία της Mercedes αποκαλύπτεται

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δεν είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της γκάμας, ούτε το πιο πολυτελές. Σίγουρα δεν ανήκει στα πιο γρήγορα. Κι όμως, είναι το απόλυτο αστέρι, μια αυθεντική μπερλίνα με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Αναφερόμαστε στην C-Class, ένα από τα πιο καλοπουλημένα premium sedan. H νέα γενιά της «μεγάλης κυρίας» της Mercedes θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 23 Φεβρουαρίου, με τη γερμανική φίρμα να κάνει λόγο για την πιο σπορ, συναισθηματική, αποδοτική και έξυπνη C-Class που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Φυσικά, το αυτοκίνητο θα είναι πλήρως ψηφιακό, προσφέροντας παράλληλα υψηλά επίπεδα άνεσης και συνδεσιμότητας στους επιβάτες.

23 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα Η εταιρεία δεν αναφέρει το παραμικρό σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του μοντέλου, ωστόσο, είναι βέβαιο πως φέρει τη νέα γενιά του πρωτοποριακού συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX Experience, πλειάδα τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλεια top class.

Όσον αφορά στους κινητήρες, τόσο τα βενζινοκίνητα σύνολα όσο και τα diesel υιοθετούν ήπιο υβριδικό σύστημα. Φυσικά, από τη σειρά δεν θα λείπει και η plug-in hybrid εκδοχή.

 

Η Mercedes έφτασε τα 50 εκατομμύρια αυτοκίνητα

Η τιμή της νέας Mercedes EQA στην Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 09:05