Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει ευαισθητοποιηθεί και πλέον δεν βλέπεις εύκολα ανθρώπους να πετούν τα άχρηστα αντικείμενα στους δρόμους η στη θάλασσα, ακόμη το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Τα τελευταία χρόνια, τα θαλάσσια απορρίμματα πλαστικών αποτελούν  ένα σημαντικό περιβαλλοντικό ζήτημα, καθώς μια τεράστια ποσότητα τέτοιων αποβλήτων που δεν έχουν συλλεχθεί, εξακολουθούν να πλέουν στις θάλασσες και να ρυπαίνουν τις ακτές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2010 για πρώτη φορά η SUZUKI MARINE πραγματοποίησε στην Hamamatsu δραστηριότητες εθελοντικού χαρακτήρα, σε θάλασσες, ποτάμια και λίμνες. Εκεί δηλαδή που  μπορούν να χρησιμοποιηθούν σκάφη με εξωλέμβιους κινητήρες. 

Ένα χρόνο αργότερα η δραστηριότητα έλαβε παγκόσμιο χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής, έχουν συμμετάσχει συνολικά πάνω από 8.000 εθελοντές από 26 χώρες. Στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες, στο πλαίσιο του Suzuki Clean Ocean Project, μια ομάδα εργαζομένων της SUZUKI MARINE ξεκίνησε μια ακόμη εκστρατεία και περισυνέλλεξε από τη θαλάσσια περιοχή του Ασπροπύργου  πλαστικά απόβλητα και σκουπίδια από τις ακτές της περιοχής.

Η SUZUKI MARINE, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών  και ένα άρτια οργανωμένο τμήμα για την προώθηση των προϊόντων του. Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προώθηση του εγχειρήματος Suzuki Clean Ocean είναι μία από τις πρωτοβουλίες της εταιρείας για την επίλυση κοινωνικών ζητημάτων που αναφέρονται στους Στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs). Στην προσπάθεια αυτή,  η SUZUKI MARINE θα προωθήσει τον σχεδιασμό της μέσω των συνεργατών και των πελατών της, σε όλη την Υφήλιο. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης