Του Λουκά Παπαλάμπρου

Στα μέσα του 2019, η βρετανική φίρμα θα ξεκινήσει τις παραδόσεις του νέου εξωτικού Hyper-GT. Οι πελάτες έχουν ήδη επιλεγεί και προσκαλεστεί στις εγκαταστάσεις του Woking, προκειμένου να δουν από κοντά το καινούργιο τους απόκτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θεσπέσια Speedtail με την εκπληκτική αεροδυναμική και τις εξωπραγματικές επιδόσεις θα παραχθεί σε μόλις 106 μονάδες. Όλα τα αντίτυπα έχουν προπωληθεί έναντι του ποσού των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η McLaren, οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα γούστα τους. Κάθε μονάδα θα είναι μοναδική, θα φέρει διαφορετική απόχρωση, επενδύσεις, διακοσμητικά και φυσικά την υπογραφή του κατόχου.

Η εταιρεία προσφέρει τρία πακέτα (Urbane, Visionary και Dynamic), με ξεχωριστά θέματα. Το πρώτο είναι πιο φινετσάτο και εστιάζει στην κομψότητα. Το δεύτερο είναι πιο έντονο, περιλαμβάνοντας από γυμνό carbon έως λευκόχρυσο 18 καρατιών και το τρίτο ακόμη πιο ακραίο, με τολμηρές αποχρώσεις και σπέσιαλ υλικά.

Οι δυνατότητες διαμόρφωσης είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητες, με τον ιδιοκτήτη να κατέχει ουσιαστικά μία και μοναδική Speedtail. 

Διαβάστε επίσης: Τελική ταχύτητα 403 χλμ./ώρα για τη McLaren Speedtail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης