Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα από τα υπέροχα supercars της διάσημης ιταλικής φίρμας αλλά θέλετε κάτι με την υπογραφή της, τότε μπορείτε να αγοράσετε κάτι πολύ σπέσιαλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lamborghini, σε συνεργασία με τη νεοϋορκέζικη εταιρεία Master & Dynami, δημιούργησε μια premium σειρά ακουστικών που θα λατρέψουν οι φίλοι της μουσικής και των gadgets.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τα ακουστικά MW65 Active Noise-Cancelling και MW07 PLUS True Wireless. Αμφότερα είναι εμπνευσμένα από τον σχεδιασμό των ακριβοθώρητων τετράτροχων μοντέλων και προσφέρονται σε τέσσερα αποκλειστικά χρώματα (τα ίδια ακριβώς με τα αυτοκίνητα).

Επίσης φέρουν στοιχεία από μέταλλο, δέρμα και alcantara. Η θήκη τους είναι γυαλιστερή λευκή ή μαύρη ματ διακοσμημένη με το μοτίβο «Y» και η θήκη φόρτισης περιβάλλεται από ανοξείδωτο ατσάλι. Συνδέονται μέσω Bluetooth και η μπαταρία τους διαρκεί έως και 40 ώρες.

Η επικεφαλής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Lamborghini, Katia Bassi, έκανε λόγο για δύο μοναδικά αξεσουάρ που συνδυάζουν την κομψότητα με το στυλ και τον εκπληκτικό ήχο.

Όσο για την τιμή τους, το MW65 Active Noise-Cancelling κοστίζει 549 ευρώ και το MW07 PLUS True Wireless 349 ευρώ, ανεξάρτητα το χρώμα και την επένδυση.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης