Μέσω μιας teaser φωτογραφίας, στην οποία φαίνεται το εμπρός τμήμα ενός εντυπωσιακού οχήματος, η διάσημη ιταλική φίρμα ανακοίνωσε ότι σε λίγες ώρες θα παρουσιάσει ένα μοναδικό concept.

Το πρωτότυπο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο πλαίσιο της διάσκεψης του τεχνολογικού συνεδρίου EmTech MIT. Η Lamborghini δεν θέλησε να αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες, κάνοντας λόγο για ένα επαναστατικό όχημα που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τα super sportcars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελεί προϊόν συνεργασίας με το φημισμένο πανεπιστήμιο MIT της Μασαχουσέτης και έχει δημιουργηθεί από τους μηχανικούς της μάρκας και τους σπουδαστές του ινστιτούτου. Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμφωνία πέρυσι για την ανάπτυξη κοινών project σε σχέση με τα μελλοντικά supercar.

Οι ερευνητές και φοιτητές του πανεπιστημιακού κέντρου συνεργάζονται εδώ και έναν χρόνο με τους μηχανικούς της Lamborghini στο πλαίσιο του προγράμματος για την εξέλιξη ενός καινοτόμου υπερ-αυτοκινήτου. Παράλληλα, θα αναπτύξουν εξωτικά υλικά και πρωτοποριακές τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα όχημα που θα αλλάξει τα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης