Το μοντέλο «κόσμημα» της βρετανικής μάρκας, απέκτησε μια ειδική έκδοση που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την κομψότητα και το σπορτίφ προφίλ της σειράς «DB».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H νέα DB9 GT, που θα κάνει ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, είναι βαμμένη σε σκούρο γκρι χρώμα, με μαύρο εμπρός splitter και διαχύτη, φέρει νέες ζάντες 20 ιντσών, μαύρες δαγκάνες φρένων και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Η καμπίνα με διάταξη 2+2 θέσεων, έχει μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές, όπως το τιμόνι επενδυμένο με Alcantara, νέα διακοσμητικά, δέρμα ανώτερης ποιότητας και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων AΜi, με πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V12 6.0 λίτρων κινητήρας, απόδοσης 547 ίππων και 620 Nm ροπής. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων Touchtronic II, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 295 χλμ./ώρα.

Το υπέροχο αυτοκίνητο της Aston Martin είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία, με την τιμή στην Αγγλία να ορίζεται στις 140.000 λίρες, στη Γερμανία στα 187.000 ευρώ και στις ΗΠΑ στα 199.950 δολάρια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης