Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της αγοράς, με μοναδική εμφάνιση, απίστευτα επίπεδα πολυτέλειας και «εκρηκτικές» επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μ6 ανανεώθηκε μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις της Σειράς 6 και συνεχίζει να προσφέρεται ως Coupe, Cabrio και Gran Coupe. Οι αλλαγές παρότι περιορισμένες, ενισχύουν το σπορ προφίλ και τη δυναμική του αυτοκινήτου.

Φέρει ανασχεδιασμένα φώτα LED, πιο αιχμηρή μάσκα και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Πατά πάνω σε νέας σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών, με τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης να ολοκληρώνουν την εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό τοποθετήθηκε νέα τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, με το μοχλό του συστήματος iDrive να φέρει χρωμιωμένη επένδυση και το σύστημα αφής να βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό.

Κάτω από το μυώδες καπό είναι ο V8 4.4 twin turbo κινητήρας, απόδοσης 560 ίππων και 680 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το 7αρι κιβώτιο ταχυτήτων Μ, με τα 0-100 για την M6 Coupe να έρχονται σε 4,2 δευτερόλεπτα και για τις Convertible και Gran Coupe σε 4,3’’. Επίσης, υπάρχει και το πακέτο M Driver`s Package το οποίο αυξάνει την ισχύ στους 575 ίππους, φέρει carbon κεραμικά φρένα και ενισχύει τις επιδόσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης