Συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις επιδόσεις, η Continental GT Speed μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αυτοκίνητο των ονείρων, προσφέροντας στον οδηγό οτιδήποτε επιθυμεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανανεωμένη εκδοχή του βρετανικού μοντέλου είναι η ταχύτερη όλων των εποχών. Τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του W12 6.0 λίτρων κινητήρα, αποδίδοντας 642 ίππους και 840 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 332 χλμ./ώρα.

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο και στην ειδική έκδοση Black Edition, η οποία διακρίνεται για τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, τις σκούρες ζάντες 21 ιντσών και τις δαγκάνες των φρένων σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα. Διαφορετική απόχρωση έχει το εμπρός splitter, οι ποδιές στο πλάι, ο διαχύτης και οι καθρέπτες, με τους υποψήφιους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα επιλογές μεταξύ των χρωμάτων Cyber Yellow, St James Red, Beluga και Hallmark.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα, οι αλλαγές περιορίζονται στις επενδύσεις και τα διακοσμητικά, με τους ανθρώπους της Bentley να έχουν τοποθετήσει δίχρωμα σπορ καθίσματα και φιλέτα από carbon σε ταμπλό και κεντρική κονσόλα. Οι Continental GT Speed και GT Speed Black Edition, προσφέρονται σε coupe και cabrio αμάξωμα, με τις παραγγελίες να ξεκινούν άμεσα και τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης