Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο ή κατοικείτε στην αγγλική πρωτεύουσα, κάντε τον κόπο να επισκεφθείτε την καινούργια έκθεση αυτοκινήτων της Bugatti.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια από τις πιο θεαματικές αντιπροσωπείες στον κόσμο, έναν χώρο που πλησιάζει σε πολυτέλεια και κομψότητα αυτούς των κορυφαίων οίκων μόδας. Βρίσκεται στην πανάκριβη περιοχή του Berkley Square στο Mayfair και διευθύνεται από την H.R. Owen, τον μόνο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Bugatti στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2006.

Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένος εμπόρους της γαλλικής φίρμας παγκοσμίως. Η έκθεση ανακαινίστηκε πλήρως για να φιλοξενήσει την καινούργια Chiron, με τις παραγγελίες να έχουν φθάσει ήδη τις 15. Διευθύντρια είναι η Anita Kriszan, η οποία θεωρείται ο καλύτερος πωλητής της Bugatti σε όλο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη κυρία πωλούσε κάθε χρόνο 11 Veyron, με την προμήθεια της να αγγίζει αστρονομικά νούμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκθεσιακός χώρος ακολουθεί το μοτίβο της Chiron, είναι βαμμένος στα ίδια χρώματα, περιλαμβάνει διάφορα γλυπτά και έργα τέχνης. Τα έπιπλα, οι πολυθρόνες και οι καναπέδες, φέρουν τα ίδια υλικά (ανθρακονήματα, δέρμα) με το υπερ-αυτοκίνητο.

Όπως ανέφερε η κυρία Kriszan, η Chiron είναι το κορυφαίο τετράτροχο και ο χώρος που φιλοξενείται πρέπει να αντανακλά πάνω της. Ο πελάτης που θα επισκεφθεί την αντιπροσωπεία, επιθυμεί την αποκλειστικά, τη χλιδή και υπηρεσίες που ξεπερνούν οποιαδήποτε έκθεση στον κόσμο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης