Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το 2021 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τη φημισμένη αμερικανική μάρκα. Γιορτάζει τα 80ά της γενέθλια και, για να ευχαριστήσει τους πελάτες και φίλους της, λανσάρει μια ειδική σειρά για τα αυτοκίνητα της γκάμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θρύλος της Jeep ξεκίνησε το 1941 με το Willys MB, το πρώτο όχημα 4×4 μαζικής παραγωγής. Συνεχίστηκε με σπουδαία μοντέλα, τα οποία την καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού ως μια φίρμα συνώνυμο των απόλυτων εκτός δρόμου δυνατοτήτων και της περιπέτειας.

Η εταιρεία γιορτάζει την είσοδή της στην 8η δεκαετία ζωής ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο, με τη διάθεση των πρώτων Plug-in Hybrid μοντέλων, των νέων Renegade 4xe και Compass 4xe. Τα αυτοκίνητα έχουν τη δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια, μηδενικούς ρύπους, αλλά και το πλέον πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης που ενεργοποιείται όποτε το χρειαστεί ο οδηγός.

Σήμερα το «4xe» χαρακτηρίζει όλα τα 4×4 της Jeep, προσφέροντας κορυφαία απόδοση και εκτός δρόμου δυνατότητες και παράλληλα την ιδανική ισορροπία μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και φιλικότητας προς το περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ευρώπη, η 80η επέτειος θα εορταστεί με τις συλλεκτικές εκδόσεις «80th Anniversary». Προσφέρονται στα  Renagade, Compass, Wrangler και Gladiator, περιλαμβάνοντας μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως τα καθίσματα με το λογότυπο «80th Anniversary», τον εσωτερικό διάκοσμο με τα γυαλιστερά μαύρα στοιχεία, τους ειδικής σχεδίασης τροχούς ελαφρού κράματος και το σήμα, το θρυλικό Willys MB.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Το Renegade «80th Anniversary» είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Οι αντίστοιχες εκδόσεις των υπόλοιπων μοντέλων θα λανσαριστούν την άνοιξη.

H ειδική έκδοση αφορά όλα τα μοντέλα της γκάμας που πωλούνται στην Ευρώπη.

Το λογότυπο με το θρυλικό Willys δίπλα στο όνομα του αυτοκινήτου.

 

Το λογότυπο υπάρχει και στο ταμπλό. Όσο για τον εξοπλισμό, περιλαμβάνει τα πάντα.

 

Πότε θα έρθει στην Ευρώπη το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler;

Πόσο καλά τα καταφέρνει στα χιόνια το plug-in υβριδικό Jeep Renegade 4Xe;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης