Η Jaguar ξεκίνησε τις κόντρες με την Tesla!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018, 19:02
Η Jaguar ξεκίνησε τις κόντρες με την Tesla!

Η βρετανική εταιρεία παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover της γκάμας της, ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά οχήματα του κόσμου.

Η νέα I-Pace τοποθετείται απέναντι από το Tesla Model X, με την Jaguar να πραγματοποιεί την πρώτη κόντρα ανάμεσα στα δύο ηλεκτρικά μοντέλα. Το ραντεβού δόθηκε στην πίστα του Μεξικού και στόχος ήταν να δείξει ποιο είναι πιο γρήγορο στη διαδικασία της επιτάχυνσης (0-96,5 χλμ./ώρα) και της ακινητοποίησης.

Πίσω από το τιμόνι της I-Pace ήταν ο επαγγελματίας οδηγός της Jaguar, Mitch Evans και σε αυτό του Model X ο πρώην πρωταθλητής Indycar, Tony Kanaan. Το βρετανικό crossover επικρατεί σε όλους τους γύρους, τόσο της απλής έκδοσης Model X 75D όσο και της ταχύτερης 100D.

Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να το δεχθεί η Tesla, καθώς η κόντρα στήθηκε αποκλειστικά από την Jaguar για την προώθηση του νέου της μοντέλου. Οπότε, αναμένουμε την απάντηση του πολυμήχανου, Elon Musk.Διαβάστε επίσης: H πρώτη ηλεκτρική Jaguar στην ιστορία είναι γεγονός!


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018, 19:02