Διαθέτει τη νεότερη γκάμα μοντέλων από οποιαδήποτε άλλη αυτοκινητοβιομηχανία. Τα οχήματά της διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι στην πιο απαιτητική αγορά της Ευρώπης η Hyundai σημειώνει συνεχώς νέα ρεκόρ πωλήσεων. Το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2018, παρέδωσε σε πελάτες στη Γηραιά Ήπειρο 291.052 νέα αυτοκίνητα, ξεπερνώντας τον μέσο αριθμό ανάπτυξης σε όλη την αγορά και εμφανίζοντας αύξηση 7,5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Εντύπωση κάνει το γεγονός πως η ζήτηση για τα μοντέλα της Hyundai αυξήθηκε σημαντικά στις μεγαλύτερες χώρες, με τη Γαλλία να εμφανίζει +26%, την Ισπανία +23% και τη  Γερμανία +8%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απίστευτα γοργούς ρυθμούς κινείται η μάρκα και στην Ελλάδα, σημειώνοντας αύξηση στις ταξινομήσεις κατά 63% το πρώτο εξάμηνο του έτους, όταν η αγορά είναι στο 23,7%. Πιο καλοπουλημένο μοντέλο παραμένει το i20, με τη σειρά του i30 (Hatchback, Fastback και Ν) και το ολοκαίνουργιο Kona να ακολουθούν.

Όλα τα μοντέλα της Hyundai στη χώρα μας


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης