Το παράδειγμα της ιταλικής φίρμας όσον αφορά στη σχεδίαση των οχημάτων θα ακολουθήσει η Hyundai, δημιουργώντας αυτοκίνητα που διακρίνονται για το πάθος και το συναίσθημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της κορεατικής μάρκας, Sangyup Lee, η Alfa Romeo διαθέτει παραδοσιακά τα πιο όμορφα, σέξι και ξεχωριστά μοντέλα. Στόχος της Hyundai είναι να βαδίσει στα βήματα των Ιταλών στον συγκεκριμένο τομέα και γιατί όχι, να τους ξεπεράσουν αν είναι δυνατόν.

«Θέλουμε να καθιερωθούμε σαν μία εταιρεία που ξεχωρίζει για τη σχεδίαση των μοντέλων της. Να φτιάξουμε αυτοκίνητα τόσο σέξι όσο αυτά της Alfa Romeo, να προσθέσουμε συναίσθημα. Ακόμη και οι Γερμανοί εμπνεύστηκαν από τους Ιταλούς σε αυτό το κομμάτι. Δεν βρίσκεις ομορφιά σε κατασκευαστές μαζικής παραγωγής. Ο δικός μας στόχος όμως, είναι να φτιάξουμε πιο ελκυστικά αυτοκίνητα ακόμη και από αυτά της Alfa», τόνισε ο Sangyup Lee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτότυπο Le Fil Rouge είναι το πρώτο που ακολουθεί τη νέα φιλοσοφία της Hyundai, εγκαινιάζοντας τη σχεδιαστική γλώσσα «Sensuous Sportiness». Από εδώ και στο εξής, κάθε τετράτροχο θα υιοθετεί αυτό το design, προβάλλοντας τον δυναμισμό και το ξεχωριστό στυλ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης