Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η νέα γενιά του εμβληματικού αυτοκινήτου πόλης της ιταλικής φίρμας θα προσφέρεται αποκλειστικά ως ηλεκτροκίνητη. Το 500 electric θα λανσαριστεί σύντομα στις ευρωπαϊκές αγορές, θέτοντας νέα στάνταρ στην κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πριν την έναρξη της εμπορικής του πορείας ωστόσο, θα βγουν σε δημοπρασία τρεις ξεχωριστές εκδόσεις του μοντέλου. Φέρουν την υπογραφή των διάσημων οίκων Armani, Bvlgari και Kartell, αναδεικνύοντας την κομψότητα και το ιταλικό στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Fiat δημιούργησε ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τίτλο «One Shot» για τα τρία αυτά συλλεκτικά οχήματα. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους συντελεστές που δημιούργησαν τα αυτοκίνητα, πληροφορίες και λεπτομέρειες για την επιλογή των υλικών, αλλά και τη συνολική φιλοσοφία του προγράμματος που εστιάζει στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το ρόλο του αφηγητή έχει ο Olivier François, πρόεδρος της Fiat και Chief Marketing Officer της FCA. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το τρέιλερ από τα παρασκήνια της δημιουργίας των Fiat 500 by Armani, Bvlgari και Kartell.

 

 

Διαβάστε επίσης: Με την υπογραφή των Armani, Bvlgari και Kartell το νέο Fiat 500

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης