Τη συμβολή των κορυφαίων gamers του κόσμου για τη δημιουργία του απόλυτου τετράτροχου πίστας ζητεί η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford καλεί τα μέλη της ψηφιακής racing κοινότητας να βοηθήσουν στον σχεδιασμό του νέου εικονικού οχήματος, το οποίο έχει κωδική ονομασία «Team Fordzilla-P1». 

«Για να δημιουργήσεις ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο χωρίς περιορισμούς για τον ψηφιακό κόσμο, πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια και να ξεκινήσεις το brainstorming, καθώς η ομάδα σχεδιασμού θα αφήνει τη φαντασία της ελεύθερη. Η εξειδίκευση των gamers είναι καθοριστική αν θέλουμε να φτιάξουμε το πιο όμορφο αυτοκίνητο στη σχάρα εκκίνησης» δήλωσε ο Amko Leenarts, director, Design της Ford Ευρώπης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των εμπλεκομένων στη σχεδίαση του αυτοκινήτου θα είναι οι αρχηγοί των πέντε esports ομάδων Fordzilla από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Μ. Βρετανία. Η ομάδα της Ford Ευρώπης θα επιδιώξει επίσης την ενεργή συμμετοχή της ευρύτερης gaming κοινότητας στο όλο εγχείρημα.

Η φάση σχεδιασμού του όλου εγχειρήματος θα περιλαμβάνει τη συνεργασία μεταξύ των ειδικών της «μπλε οβάλ» φίρμας που οραματίζονται και δημιουργούν μερικά από τα πιο ποθητά και δημοφιλή αυτοκίνητα παραγωγής και των gamers που πρωτοπορούν στο συγκεκριμένο είδος αγώνων οδηγώντας τα εικονικά αντίγραφά τους.

Οι σχεδιαστές θα βάλουν στο παιχνίδι την ευρύτερη gaming κοινότητα, δίνοντας σε αυτή τη δυνατότητα να πάρει σημαντικές αποφάσεις, μέσω μιας σειράς ψηφοφοριών στο Twitter που θα αναρτηθούν στο συγκεκριμένο μέσο από τον λογαριασμό @TeamFordzilla. Από κάθε ψηφοφορία που θα πραγματοποιείται θα προκύπτει ένα σημαντικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου -από τον κινητήρα μέχρι και το σχήμα του cockpit- για το οποίο οι gamers θα μπορούν στη συνέχεια να αποφασίζουν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης