Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες στρέφονται στη μίσθωση αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι πιο συμφέρουσα σε σχέση με το παραδοσιακό μοντέλο ιδιοκτησίας, εξασφαλίζοντας μοναδικά πλεονεκτήματα, οφέλη και παροχές.

Επιχειρώντας να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών, η Ford προσφέρει τη δική της υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων, η οποία απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτοντας στη φαρέτρα της τα πιο σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που προσαρμόζονται στις εκάστοτε απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της, η υπηρεσία Ford Lease εξασφαλίζει ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα, ελάχιστη προκαταβολή, πλήρεις καλύψεις και ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών.

Τα προνόμια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέρει σε όλους ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα με ευέλικτη διάρκεια από 24 έως και 48 μήνες, το οποίο ισχύει για όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Σε αυτό το μίσθωμα περιλαμβάνεται «σε μία δόση» το κόστος για το όχημα, η συντήρησή του, καθώς και οι δαπάνες που αφορούν την αντικατάσταση των φθαρμένων ελαστικών, την πλήρη ασφάλισή του, τα τέλη κυκλοφορίας και την οδική βοήθεια, η οποία παρέχεται σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο.

Σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, η Ford Lease παρέχει άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης και αναλαμβάνει πλήρως τη διαχείριση των εργασιών επισκευής σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ford.

Οικονομικά και φορολογικά οφέλη

Τα προγράμματα λειτουργικής μίσθωσης εξασφαλίζουν σε όλες τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες τη δυνατότητα να υπολογίζουν και να προγραμματίζουν με ασφάλεια το κόστος μίσθωσης, χάρη στο σταθερό και προκαθορισμένο μηνιαίο μίσθωμα στο οποίο περιλαμβάνονται από το κόστος χρηματοδότησης, συντήρησης και επισκευών, έως το αντίστοιχο που αφορά την αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας και την οδική βοήθεια. Δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας, ελαστικά και οδική βοήθεια

Τα προγράμματα της Ford Lease παρέχουν στις επιχειρήσεις το πλεονέκτημα της μη αποδέσμευσης κεφαλαίου, καθώς ο μισθωτής αποκτά το αυτοκίνητο που επιθυμεί για να καλύψει τις ανάγκες του χωρίς συγχρόνως να διαθέτει ποσά τα οποία μπορούν να επενδυθούν σε άλλες δραστηριότητες του.

Επιπλέον, υπάρχουν και φορολογικά οφέλη, καθώς το σύνολο του μισθώματος που αντιστοιχεί στην χρήση του οχήματος εκπίπτει ως δαπάνη από τα έσοδα κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η εικόνα του ισολογισμού της καθώς σε αυτό δεν εμφανίζεται το μίσθιο ως πάγιο της εταιρείας.

Διαλέγεις το αυτοκίνητο και το παίρνεις

Η διαδικασία διεκπεραιώνεται πλήρως μέσω ενός επίσημου εμπόρου Ford. Ο πελάτης, το μόνο που έχετε να κάνει είναι να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί να μισθώσει σε συνδυασμό με τα χιλιόμετρα ανά έτος και την επιθυμητή διάρκεια του συμβολαίου.

Στη συνέχεια, ο σύμβουλος πωλήσεων της εταιρείας, θα υπολογίσει το μηνιαίο μίσθωμα με βάση το κεφάλαιο και την επιθυμητή διάρκεια μίσθωσης, και θα υποβάλλει προς έγκριση την πρόταση μίσθωσης στη Ford Lease. Αφού δοθεί η έγκριση και ολοκληρωθούν οι διαδικασίες χρηματοδότησης και ταξινόμησης, ο πελάτης παίρνει το καινούριο του αυτοκίνητο και φεύγει.

 

Ορισμένα παραδείγματα μίσθωσης

 

Από 49.139 ευρώ η τιμή της ηλεκτρικής Mustang Mach-E στην Ελλάδα

Σε πόση ώρα φορτίζει από οικιακή πρίζα το plug-in υβριδικό Ford Kuga;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης