Δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς επαγγελματικού μοντέλου, οι οποίες θα είναι άμεσα διαθέσιμες για παραγγελία, με χρόνο παράδοσης μετά το τέλος του καλοκαιριού, παρουσίασε η Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τις Trail και Active, δύο σκληροτράχηλες εκδόσεις που έχουν σχεδιαστεί για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας και αφορούν τόσο το Transit όσο και το Tourneo.

Τα οχήματα υποστηρίζουν τον δραστήριο τρόπο ζωής ιδιωτών και επαγγελματιών με πρόσθετες προστατευτικές επενδύσεις στο αμάξωμα και ένα προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (mLSD) για κορυφαία ελκτική πρόσφυση σε χαλαρά, ολισθηρά και μαλακά εδάφη.

Το εξωτερικό στυλ είναι εμπνευσμένο από μοντέλα της SUV κατηγορίας, γεγονός που καθιστά τις δύο εκδόσεις πιο θελκτικές σε επίπεδο σχεδιασμού και πιο αποτελεσματικές σε δυνατότητες σε διαδρομές εκτός της πεπατημένης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Transit Trail διατίθεται με το σύστημα τετρακίνησης «Intelligent All-Wheel Drive», το οποίο υποστηρίζεται με «Drive Modes». Φέρει στάνταρ δερμάτινα καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενο παρμπρίζ Quickclear και αυτόματο σύστημα φωτισμού.

Προσφέρεται σε πολλαπλούς τύπους αμαξώματος και μεταξόνια στην κατηγορία των 3.500 κιλών, σε εκδόσεις panel van και single chassis cab και τροφοδοτείται από τον δίλιτρο EcoBlue Hybrid κινητήρα απόδοσης 130, 170 και 185 ίππων.

Οι εκδόσεις Active από την άλλη, ξεχωρίζουν χάρη στις αποκλειστικές ζάντες 17 ιντσών, τη χαρακτηριστική μάσκα τύπου πλέγματος, τις επενδύσεις στα τόξα των θόλων των τροχών, στα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος, στον πίσω προφυλακτήρα και στα καλύμματα των καθρεπτών και τις ράγες οροφής.

Για την κίνηση φροντίζει ο ίδιος πετρελαιοκινητήρας, με τους υποψηφίους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ εκδόσεων με κοντό (SWB) και μακρύ μεταξόνιο (LWB) με δυνατότητα μεταφοράς οκτώ ατόμων μαζί με τον οδηγό, panel van και double-cab-in-van.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης