Η Fiat βγάζει προς πώληση μεταχειρισμένα με εγγύηση 4ετών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 15:33
Η Fiat βγάζει προς πώληση μεταχειρισμένα με εγγύηση 4ετών

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο με ελάχιστα χιλιόμετρα, στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με πλήρη εγγύηση, προσφέρει η Fiat στους υποψηφίους αγοραστές.

Μέσω του προγράμματος «All-Inclusive», η ελληνική εισαγωγική εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για όσους αναζητούν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με μηδενικό ρίσκο. Περιλαμβάνει οχήματα από το σύνολο της γκάμας μοντέλων της μάρκας και σε διαφορετικές εκδόσεις.

Μάλιστα, όλα τα αυτοκίνητα είναι μόλις 1 έτους (ΜΥ2019) και με περιορισμένο αριθμό χιλιομέτρων (κάτω από 19.000). Καλύπτονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια μέχρι το 2024.

Κάθε αυτοκίνητο του προγράμματος «All-Inclusive» έχει συντηρηθεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές, έχει σφραγισμένο βιβλίο service με βεβαίωση χιλιομέτρων, ενώ προ της παράδοσης θα  πραγματοποιηθεί και το service για το 2020 έτσι ώστε ο αγοραστής να μη χρειαστεί περαιτέρω συντήρηση για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τέλος ο πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει τώρα το μοντέλο που τον ενδιαφέρει και να ξεκινήσει να αποπληρώνει τις δόσεις από το 2021. Όσο για τη χρηματοδότηση, μέσω της FCA Bank προσφέρεται επιτόκιο 7,95%.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 15:36