Όποιος γνωρίζει έστω και λίγο την Ferrari, θα πρέπει να ξέρει ότι η Ιταλική εταιρεία είναι η πιο «εγωιστική» και «αλαζονική» στο χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο Maranello, όλοι θεωρούν πως έχουν τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου και σπάνια αναγνωρίζουν την ανωτερότητα κάποιου άλλου. Επίσης, ακόμα πιο σπάνια τιμούν κάποιον άνθρωπο. Στην περίπτωση του Dario Benuzzi όμως, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν μια εξαίρεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος αυτός είναι η ζωντανή ιστορία της διάσημης ιταλικής φίρμας. Από το 1969, όλα τα νέα μοντέλα περνούν από τα δικά του χέρια. Αν δεν τα οδηγήσει αυτός και δεν βάλει την υπογραφή του, κανένα αυτοκίνητο δεν περνά στην παραγωγή. Είναι υπεύθυνος για την εξέλιξή τους και μάλιστα για κάποια χρόνια αποτέλεσε τον επίσημο δοκιμαστή των μονοθεσίων της Scuderia F1.

Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε στην δημιουργία των θρυλικών F40, F50, Enzo και της καινούργιας LaFerrari. Η εταιρεία για να τον τιμήσει, συγκέντρωσε τα τέσσερα υπέροχα αυτοκίνητα στην πίστα του Fiorano, με τον Dario Benuzzi να τα οδηγεί ξανά.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης