Η Everrati Automotive, γνωστή τεχνολογική εταιρεία που εξειδικεύεται στην ενσωμάτωση προηγμένων ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης σε θρυλικά μοντέλα, θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό Land Rover Series IIA στην εκδήλωση αυτοκινήτου πολυτελείας, London Concours.

Στην επίδειξη που θα λάβει χώρα στους κήπους Artillery Gardens στην καρδιά του Λονδίνου, από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου, η Everrati θα παρουσιάσει το ανασχεδιασμένο εικονικό μοντέλο του δίπορτου Land Rover δίπλα σε κορυφαία αυτοκίνητα και κλασικά μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα μπορούν να θαυμάσουν και να εξερευνήσουν το αξεπέραστο Land Rover Series IIA της Everrati, το οποίο έχει ανασχεδιαστεί με ακρίβεια, ως ένα προηγμένο ηλεκτρικό όχημα, προσφέροντας πολυτέλεια, βιωσιμότητα και τεχνολογία.

Η Everrati έχει επιλέξει ειδικά το Land Rover, από την συλλογή των ανασχεδιασμένων οχημάτων της, για να βρίσκεται στην έκθεση και να γιορτάσει το «The Cars That Built Land Rover» του London Concours, έναν φόρο τιμής σε κλασικά μοντέλα που έχουν διαμορφώσει τη μάρκα σε αυτό που είναι σήμερα.

Ο Justin Lunny, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Everrati, δήλωσε: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που θα έχουμε το ανασχεδιασμένο Land Rover Series IIA στην έκθεση, καθώς αυτό αρμόζει απόλυτα με τον εορτασμό της εκδήλωσης. Ανυπομονούμε να δείξουμε στους επισκέπτες πως έχουμε ανασχεδιάσει αυτό το κομμάτι της ιστορίας του αυτοκινήτου, σε υψηλότερα πρότυπα, με σκοπό να διατηρήσουμε την κληρονομιά του και να απολαμβάνεται από τις μελλοντικές γενιές.»

Με μπαταρία 60 kWh, 150 ίππους και 300 Nm από τους ηλεκτροκινητήρες του, προσφέρει λειτουργία πίσω κίνησης όπως και τετρακίνησης, καθώς και αυτονομία έως και 250 χιλιόμετρα, διαθέτοντας λειτουργία ανάκτησης ενέργειας κατά την διάρκεια του φρεναρίσματος και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης AC και DC.

Σε συνδυασμό με την χρήση βιώσιμων υλικών, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος με το χαμηλότερο άνθρακα στον κόσμο, για την αυτοκινητοβιομηχανία από την κορυφαία εταιρεία κατασκευής δερμάτων, Bridge of Weir, αναδεικνύεται περαιτέρω η αποστολή της Everrati για βιώσιμη πολυτέλεια.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης