Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ο «χάρτης» με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων αλλά και το service με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες εταιρειών, έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Καταστήματα έχουν κλείσει, μεγάλα ονόματα του χώρου έχουν αποχωρήσει από τα επίσημα δίκτυα και άλλα έχουν αλλάξει επωνυμία.

Γενικότερα επικρατεί μία αναστάτωση και μέσα σε όλο αυτό τον… πανικό υπάρχουν πελάτες που θέλουν να νοιώθουν σίγουροι για οτιδήποτε γίνεται πάνω στο αυτοκίνητό τους. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγουν εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και καταστήματα service με υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Επειδή όμως υπάρχουν και επαγγελματίες που άλλα υπόσχονται και άλλα, κάνουν καλό είναι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να προσέχουν τις κινήσεις του για να μην βρεθούν εκτεθειμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλοντας να κάνει γνωστό το νέο «χάρτη» με το επίσημο δίκτυό της, όσον αφορά τις πωλήσεις αλλά και το service, η εισαγωγική εταιρεία Kosmocar, έδωσε στην δημοσιότητα την επίσημη λίστα των συνεργατών της. Να σημειώσουμε πως η λίστα αυτή αφορά τους συνεργάτες της που δραστηριοποιούνται σε εμπορία αι service αυτοκινήτων Audi, VW αλλά και επαγγελματικών οχημάτων VW.

Για να δείτε την αναλυτική λίστα με τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους πατήστε εδώ

Για να δείτε την αναλυτική λίστα με τους συνεργάτες service της Kosmocar πατήστε εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης