Σε μία από τις πιο εντυπωσιακές και επικίνδυνες διαδρομές του κόσμου, γνωστή και ως «Road to Heaven», ανέβηκε ο Ken Block με το πανίσχυρο Ford F-150 Hoonitruck.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Aμερικανός drifter έδωσε ρεσιτάλ οδήγησης στην εκπληκτική διαδρομή του βουνού Tianmen της Κίνας, καίγοντας τα ελαστικά της Toyo. O συγκεκριμένος δρόμος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Ξεκινάει από υψόμετρο 200 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και καταλήγει στα 1.300 μέτρα, με την κορυφή να βρίσκεται στα 1.519 μέτρα.

Αποτελείται από 99 κλειστές στροφές και είναι τόσο στενός, που με το ζόρι χωράει ένα λεωφορείο και ένα αυτοκίνητο. Συνήθως είναι κλειστός για δημόσια χρήση και χρησιμοποιείται για τουριστικούς σκοπούς. Καταλήγει στο Dragon Road, όπου βρίσκονται τα 999 σκαλιά για την πύλη του παραδείσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Hoonitruck V2 βασίζεται στο F-150 του 1977 και έχει τροποποιηθεί πλήρως. Τροφοδοτείται από έναν V6 3,5 twin turbo κινητήρα απόδοσης 914 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με εξάρι αγωνιστικό κιβώτιο της Sadev και σύστημα τετρακίνησης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης