Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Θέλετε να γυρίσετε όλη την Ελλάδα και να έχετε όπου κι αν πάτε ένα ζεστό κρεβάτι να σας περιμένει; Σίγουρα στο μυαλό σας έρχετε η λέξη τροχόσπιτο, όμως η αγορά του και ακόμα περισσότερο η συντήρηση του κοστίζει αρκετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Hotomobil παρουσιάζει το Mohican Caravan το οποίο αποτελεί ουσιαστικά ένα τρέιλερ – δωμάτιο με μήκος μόλις 3.5 μέτρα το οποίο παρέχει ένα κρεβάτι (195 επί 135 εκατοστά), κουζίνα και εκμεταλλεύεται μέσω ειδικών πάνελ την ηλιακή ενέργεια.

Η πίσω πόρτα τύπου roll-up, όταν ανοιχτεί αποκαλύπτει και την ειδικά ενσωματωμένη κουζίνα η οποία διαθέτει νεροχύτη και εστίες για μαγείρεμα ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει και ένα ψυγείο χωρητικότητας 49λτ. 

Η αλήθεια είναι πως ο χώρος αν και μικρός, δείχνει πολύ έξυπνα φτιαγμένος, και μπορεί να μην παρέχει πολυτέλεια, παρέχει όμως ένα τίμιο κατάλυμα σε όποιο σημείο μπορεί να πατήσει τους τροχούς του και το αυτοκίνητο που θα το έχει μαζί του. Μάλιστα τα μόλις 400 κιλά της κατασκευής, επιτρέπουν σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα να το ρυμουλκύσουν με άνεση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

LED φωτισμός, αρκετά παράθυρα αλλά και ηλιοροφή, αφήνουν αρκετό φως να εισέλθει στο δωμάτιο, ενώ υπάρχει και αποθηκευτικός χώρος για πόσιμο νερό μέχρι και 45 λτ. Μάλιστα η λίστα εξοπλισμού μπορεί να μεγαλώσει αισθητά με μεγαλύτερες μπαταρίες, εξωτερικό σύστημα ντουζ, φορητή τουαλέτα αλλά και σκηνή στην οροφή για δύο άτομα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης