Ο Michael Sims από το Τέξας, είναι ένα αγοράκι μόλις επτά ετών και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς πάσχει από λευχαιμία. Ο μικρός είχε ως όνειρο να κάνει μια βόλτα με το ισχυρότερο και ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής, την Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse.

Ο πατέρας του ζήτησε από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish, να πραγματοποιήσει την ευχή του γιου του, με το αίτημά του να γίνεται αμέσως αποδεκτό. Τα στελέχη της φιλανθρωπικής οργάνωσης, σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία πολυτελών οχημάτων Park Place στο Dallas των ΗΠΑ και την Bugatti, διοργάνωσαν μια ειδική εκδήλωση για τον μικρό Michael.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, ο 7χρονος κάθισε στο εσωτερικό ορισμένων εκ των ακριβότερων αυτοκινήτων της αντιπροσωπείας και στη συνέχεια σε αυτό της Veyron. Μαζί με τον επαγγελματία οδηγό Butch Leitzinger, έκανε μια βόλτα στους δρόμους του Dallas, με τη χαρά του πιτσιρικά να είναι απερίγραπτη.

Η κίνηση του οργανισμού, της αντιπροσωπείας και της Bugatti, αξίζει πραγματικά πολλά συγχαρητήρια. Οι αντιδράσεις του πάσχοντα από λευχαιμία Michael είναι συγκινητικές, με τον κύριο Leitzinger να μην μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του. Μπράβο και πάλι σε μπράβο σε όλους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης