Συνεχές αλλαγές πλάνων όσον αφορά στην παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης M2 Coupe, έχουμε από την πλευρά της βαυαρικής φίρμας.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως το νέο μοντέλο του τμήματος M Division θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ντεμπούτο μετατίθεται για τον Νοέμβριο και πιο συγκεκριμένα για το σαλόνι του Λος Άντζελες. Η BMW δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημο προς το παρόν, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρότερη και πιο ενδιαφέρουσα έκδοση M, υπόσχεται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση, χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις και τον πανίσχυρο κινητήρα. Το αυτοκίνητο είναι γνήσιο τέκνο του διάσημου τμήματος της εταιρείας, υιοθετώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές. Κάτω από το μυώδες καπό, θα τοποθετηθεί ένας καινούργιος εξακύλινδρος turbo κινητήρας 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει περίπου 380 ίππους, συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων με paddles στο τιμόνι.

Το λανσάρισμα στην αγορά θα ξεκινήσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, με τους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων χρωμάτων για το εξωτερικό αμάξωμα ((Long Beach Blue, Alpine White, Mineral Grey και Black Sapphire). Όσο για την τιμή, στη Γερμανία υπολογίζεται στα 54.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης