Την πόλη Ντέμπρετσεν, στο ανατολικό τμήμα της Ουγγαρίας, επέλεξε η βαυαρική μάρκα για να κατασκευάσει το νέο της εργοστάσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέες εγκαταστάσεις θα έχουν παραγωγική ικανότητα 150.000 μονάδων ετησίως και θα μπορούν να κατασκευάζουν αυτοκίνητα με κινητήρα καύσης, ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά. Η επένδυση της BMW αγγίζει το 1 δις ευρώ και σύμφωνα με την εταιρεία θα δημιουργηθούν περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας.

Όπως ανέφερε η BMW, το Ντέμπρετσεν είναι το ιδανικό μέρος για την επέκταση του δικτύου παραγωγής του ομίλου. Επιλέχθηκε, κυρίως, για την εξαιρετική υποδομή του, τις κατάλληλες υπηρεσίες logistics και την αμεσότητα πρόσβασης στο εγκατεστημένο δίκτυο προμηθευτών. Η ύπαρξη εξειδικευμένου προσωπικού στην περιοχή ήταν ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα. Εκτός από τους εργαζόμενους του εργοστασίου, θα δημιουργηθούν πολυάριθμες θέσεις εργασίες με προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών, τόσο στις εγκαταστάσεις της νέας μονάδας παραγωγής όσο και στην τοπική κοινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εργοστάσιο θα θέσει νέα πρότυπα ψηφιοποίησης, βιωσιμότητας και ευελιξίας. Επιπλέον, θα γίνει τεχνολογικός ηγέτης, με καινοτόμες λύσεις για αυτοματοποίηση, προηγμένα συστήματα υποστήριξης και ευέλικτες εφαρμογές logistics.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης