Είσαι λάτρης της ποδηλασίας και αναζητάς την καλύτερη επιλογή στα ποδήλατα βουνού υψηλών επιδόσεων; Η Mercedes σε συνεργασία με την Rotwild, μόλις σου έδωσε τη λύση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμπνευσμένο από το εντυπωσιακό sportcar AMG GT S, το νέο Rotwild GT S θέτει νέα δεδομένα στους δύο τροχούς. Έχει κατασκευαστεί από τα πιο προηγμένα υλικά, ο σκελετός είναι ιδιαίτερα ελαφρύς, φέρει carbon διακοσμητικά, τιμόνι επίσης από carbon, όπως και ανθρακονημάτινες ζάντες με ελαστικά Continental Race King.

Τα δισκόφρενα είναι Formula AMG R1 Racing FCS και οι ταχύτητες έχουν λειτουργία multi-shift. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Mercedes – AMG, Tobias Moers, πρόκειται για ένα αγωνιστικό ποδήλατο, με εξαιρετική σχεδίαση και υψηλή μηχανολογική εξειδίκευση. Δημιουργήθηκε λόγω του κοινού πάθους για κατασκευές υψηλών επιδόσεων από τις AMG και Rotwild, αναδεικνύοντας τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς πελάτες, καθώς θα παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες και κοστίζει στην Γερμανία 9.990 ευρώ. Μιλάμε για ευκαιρία, δηλαδή!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης