Ο λόγος για την Dodge που όπως η ίδια αναφέρει, οι πελάτες της θέλουν να ξεχωρίζουν όπου κι αν βρίσκονται. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να προσφέρει τις νέες εκδόσεις HEMI Orange και SRT Black για τα Charger και Challenger.

Διαλέγεις την HEMI Orange ως φόρο τιμής στους κινητήρες της Chrysler
Αν και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, υπάρχουν μερικές αξιόλογες διαφορές ανάμεσα στις νέες και πιο μουράτες εκδόσεις. Η HEMI Orange ξεχωρίζει τόσο για το σκούρο ανθρακί της χρώμα, όσο και για την αγωνιστική έντονη πορτοκαλί λωρίδα που διασχίζει όλο το αυτοκίνητο από την πλευρά του οδηγού, ξυπνώντας αγωνιστικές διαθέσεις. Τα νέα φτερά του αυτοκινήτου αλλά και το ενσωματωμένο σήμα της εταιρίας στην γρίλια, ολοκληρώνουν το αγριεμένο σύνολο. Σύνολο που θα διατίθεται από το νέο χρόνο σε όσους θέλουν να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο.Την πιο macho εικόνα του muscle car τονίζουν τα πορτοκαλί βαμμένα Brembo φρένα και οι κατάμαυρες 20άρες ζάντες. Τέλος, στην καμπίνα υπάρχουν αντίστοιχου χρώματος λεπτομέρειες σε πίνακα οργάνων, τιμόνι και καθίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη έκδοση SRT Black είναι χαμηλότερων τόνων 
Διαθέσιμη για τα Hellcat και Hellcat Redeye έρχεται να προσθέσει το σήμα της εταιρίας στην μάσκα, να αλλάξει τα φτερά και να μεταμορφωθεί με ένα νέο εντυπωσιακό χρώμα που ονομάζεται Midnight Grey Metallic. Ανεπηρέαστες δεν μένουν και οι εξατμίσεις που είναι μαύρες νίκελ. Αμφότερες οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον και για το Durango R/T.Εάν αναρωτιέστε για ποιον λόγο τα εντυπωσιακά και ήδη εξαιρετικά μυώδη Charger και Challenger να θέλουν να ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο, η απάντηση ονομάζεται Αμερική. Με χιλιάδες τέτοια μοντέλα να κυκλοφορούν στους δρόμους τους, οι οδηγοί τους νιώθουν πως στην αρχή ξεχώριζαν και στην πορεία περνούν απλά απαρατήρητοι. Έτσι δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο οι εταιρίες να προσφέρουν έξτρα πινελιές σε αρκετά μοντέλα, ανανεώνοντας την αίσθηση μοναδικότητας των ιδιοκτητών τους. 
 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης