Στην ανάκληση 12.595 μονάδων του μοντέλου Stelvio, προχωρά η Alfa Romeo στις ΗΠΑ, λόγω πιθανής διαρροής νερού στο αμάξωμα.

Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια υπηρεσία ασφάλειας αυτοκινητοδρόμων (NHTSA), υπάρχουν δύο διαφορετικά προγράμματα ανάκλησης για το ιταλικό SUV, τα οποία αφορούν όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2018 και πουλήθηκαν στις ΗΠΑ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ανάκληση αφορά διαρροή νερού από το πίσω τμήμα του αμαξώματος. Αν συμβεί αυτό, υπάρχει περίπτωση διάβρωσης των ηλεκτρικών συστημάτων και των συνδέσεων καλωδίωσης της πίσω πλεξούδας, με αποτέλεσμα την ακούσια ενεργοποίηση και το άνοιγμα της πίσω πόρτας.

Η δεύτερη ανάκληση αφορά διαρροή νερού στο εμπρός τμήμα και πιο συγκεκριμένα εκεί που ενώνεται η οροφή με την κολώνα Α. Αυτό έχει ως συνέπεια πιθανή διάβρωση της καλωδίωσης και αναίτια ενεργοποίηση των προειδοποιητικών λυχνιών για τα φώτα, τα φλας, την κόρνα, τους υαλοκαθαριστήρες και τον εσωτερικό φωτισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοχοι των οχημάτων που επηρεάζονται θα ενημερωθούν ώστε να προσέλθουν στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Alfa Romeo και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις. Να σημειώσουμε ότι, σε όλες τις Stelvio που παρήχθησαν μετά τις 14 Φεβρουάριου, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί από το εργοστάσιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης