Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έπειτα από μια εξαιρετική εμπορική πορεία στην παγκόσμια αγορά, έφτασε η ώρα της ανανέωσης για το premium μεσαίο SUV της σουηδικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Volvo φρέσκαρε το XC60 τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά, δίνοντάς του την απαραίτητη ώθηση ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό. Από σχεδιαστικής πλευράς, το αυτοκίνητο φέρει νέους προφυλακτήρες, γρίλια στη μάσκα, ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα και διακοσμητικές πινελιές.

Καινούρια είναι και τα σχέδια ζαντών, με τη χρωματική παλέτα να εμπλουτίζεται με επιπλέον αποχρώσεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Android λειτουργικό με υπηρεσίες Google

H Volvo υποστηρίζει ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα infotainment.

Στο εσωτερικό, η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στο σύστημα πολυμέσων. Η Volvo πρόσθεσε στο XC60 το νέο infotainment με λογισμικό Android, το οποίο ενσωματώνει υπηρεσίες και εφαρμογές της Google, προσφέροντας βοήθεια φωνητικού ελέγχου από το Google Assistant, την καλύτερη πλοήγηση στην κατηγορία μέσω του Google Μaps, καθώς κι ένα ευρύ οικοσύστημα από ειδικά προσαρμοσμένες in-car εφαρμογές του Google Play. Φυσικά δεν λείπουν η λειτουργία Volvo On Call και η ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου.

Νέες είναι οι επενδύσεις και τα υφάσματα στις επιφάνειες της καμπίνας, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας σειράς πακέτων εξατομίκευσης.

Όσο για τους κινητήρες, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Δεν περιμένουμε ωστόσο αλλαγές από τους Σουηδούς, με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης και την plug-in hybrid έκδοση να παραμένουν ως έχουν.

Το ανανεωμένο Volvo XC60 θα ξεκινήσει να παράγεται τον Μάιο. Το λανσάρισμά του προγραμματίζεται για το καλοκαίρι.

 

Αποκαλύφθηκε το νέο ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge

Οι πελάτες της Volvo στην Ελλάδα έχουν «προσωπικό μηχανικό»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης