Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ορισμένες φορές χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Ειδικά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με όλη την οικογένεια, ακόμη και το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο μπορεί να μην επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, η Mercedes-AMG κατασκεύασε μια εκπληκτική μπαγκαζιέρα. Το αξεσουάρ σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια όσον αφορά την αντοχή και την αεροδυναμική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δοκιμάστηκε στο αεροδυναμικό τούνελ της γερμανικής φίρμας και σε πίστες υψηλής ταχύτητας, εξασφαλίζοντας τις μέγιστες τιμές σχετικές με τον θόρυβο και τις επιπτώσεις στην κατανάλωση καυσίμου.

Ο σπορ σχεδιασμός του και οι ενσωματωμένες λαβές συμβάλλουν στη μείωση της αντίστασης του αέρα. Ο γκρι χρωματισμός, το πτερύγιο στην κορυφή, τα όμορφα διακοσμητικά και το λογότυπο της Mercedes-AMG, υπογραμμίζουν την αποκλειστική προέλευση της μπαγκαζιέρας.

Είναι κατασκευασμένη από υλικό υψηλής αντοχής, έχει χωρητικότητα 410 λίτρα και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 70 κιλών. Ζυγίζει 26 κιλά και οι διαστάσεις της είναι 220 x 85 x 44 εκατ.

Όσο για τη διάθεσή της στην αγορά, προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης