Το 2018, η ιταλική φίρμα με σήμα τον σκορπιό σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με 23.500 μονάδες, με τη δημοτικότητα να αυξάνεται εντυπωσιακά σε όλη την Ευρώπη (36,5%).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή αυτήν την επιτυχία και την 70η επέτειο στους αγωνιστικούς χώρους, η Abarth δημιούργησε μία συλλεκτική σειρά. Ονομάζεται «70th Anniversary» και αφορά στα μοντέλα 595 και 124 Spider. Τα αυτοκίνητα φέρουν ειδικά διακοσμητικά και το αντίστοιχο λογότυπο, προκειμένου να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

Η νέα σειρά 595 «70 Anniversary» εκφράζει απόλυτα το χαρακτήρα της Abarth. Η έκδοση Competizione εφοδιασμένη με την εξάτμιση Record Monza, τα φρένα της Brembo και τον κινητήρα των 180 ίππων, αποτελεί την επιτομή της υψηλής απόδοσης. Από την άλλη πλευρά η έκδοση Turismo με τον κινητήρα των 165 ίππων, το υψηλής ποιότητας δερμάτινο σαλόνι και τον πλήρη εξοπλισμό, απευθύνεται σε όσους αναζητούν την άνεση ακόμη και σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυθεντικά σπορ, με ελκυστική εμφάνιση και μοναδικό στυλ, το 124 Spider «70th Anniversary» απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να εισβάλλουν στον κόσμο της Abarth και να ζήσουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης