Η σουηδική φίρμα επαναπροσδιορίζει την έννοια του service, λανσάροντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τη συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το «Volvo Personal Service», το οποίο είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικά επίπεδα εξυπηρέτησης στους πελάτες. Το νέο πρότυπο της μάρκας βασίζεται στις μεθόδους εργασίας Lean, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις μοντέρνες βιομηχανίες με στόχο την αύξηση της απόδοσης, τη μείωση των λαθών και τον περιορισμό του χρόνου αναμονής των πελατών.

Κατά τη διάρκεια του σέρβις εργάζονται δύο τεχνίτες σε ένα αυτοκίνητο, ως μία ομάδα. Με τον τρόπο αυτό η εργασία μπορεί να γίνει πιο αποδοτικά, καθώς βασίζεται σε μια απόλυτα προκαθορισμένη σειρά ενεργειών. Επιπρόσθετα ο πελάτης έχει τον προσωπικό μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια της διαδικασίας ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοχοι των αυτοκίνητων της Volvo, μπορούν να απολαύσουν το «personal service» στο εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο συνεργείο της Σαρακάκης Α.Ε.Β.Μ.Ε (Λ. Αθηνών 71, Αθήνα). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, έχει δημιουργηθεί και ένας ειδικός χώρος αναμονής, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ τους, να διαβάσουν την εφημερίδα ή να σερφάρουν στο internet, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες στο όχημά τους.

Ανακαλύψτε όλες τα μοντέλα και της υπηρεσίες της Volvo


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης