Με τον ανταγωνισμό να γίνεται ολοένα και πιο έντονος και εταιρείες όπως η Ford, η VW και η Seat να διαθέτουν στην γκάμα τους ορισμένα από τα καλύτερα supermini της αγοράς, η τσεχική μάρκα ήταν αναγκασμένη να δώσει τη δική της απάντηση.

Η τωρινή γενιά της Fabia βρίσκεται στην αγορά αρκετά χρόνια, οπότε η Skoda ή έπρεπε να παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο ή να προβεί σε ριζικές αναβαθμίσεις στο υπάρχον. Επέλεξε να κάνει το δεύτερο, καθώς ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχός της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα η ανανεωμένη εκδοχή του μικρού μοντέλου. Οι Τσέχοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σκίτσο, αναφέροντας πως η Fabia θα φέρει για πρώτη φορά φωτιστικά σώματα τύπου LED και τεχνολογίες που ανήκουν στο πακέτο «Simply Clever».

Λογικά, θα δούμε νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού και υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Όσον αφορά στους κινητήρες, δεν περιμένουμε εκπλήξεις, με τους γνωστούς 1.0 TSI και 1.5 TSI να βρίσκονται κάτω από καπό.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης