Στην επερχόμενη έκθεση του Ντιτρόιτ, η Mercedes θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα γενιά του πολυτελούς sedan της γκάμας της, ένα αυτοκίνητο που υιοθετεί τα πιο προηγμένα και πρωτοποριακά συστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική εταιρεία μετά την αποκάλυψη του εσωτερικού της Ε-Class, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες. Η καμπίνα του οχήματος εντυπωσιάζει με την κομψότητα, την πολυτέλεια και τις high tech τεχνολογίες. Στο ταμπλό έχουν τοποθετηθεί δύο οθόνες 12,3 ιντσών, με τη μία να βρίσκεται μπροστά από τον οδηγό και να λειτουργεί ως πίνακας οργάνων και την άλλη να είναι τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα.

Αυτό που κάνει τη διαφορά ωστόσο, είναι το τιμόνι. Η Mercedes τοποθέτησε για πρώτη φορά διακόπτες αφής που λειτουργούν όπως η οθόνη ενός smartphone. Επίσης, υπάρχει και το γνωστό touchpad ακριβώς κάτω από τα συμβατικά κουμπιά του συστήματος κλιματισμού, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης των συστημάτων μέσω φωνητικών λειτουργιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποιότητα κατασκευής και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι της E-Class είναι σε κορυφαία επίπεδα. Τα καθίσματα προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση, περιλαμβάνουν λειτουργία μασάζ και φυσικά είναι αεριζόμενα και θερμαινόμενα. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με τις 64 διαφορετικές αποχρώσεις χρωμάτων δεν θα μπορούσε να λείπει από τον εξοπλισμό.

Τέλος, η Mercedes ανακοίνωσε και την τεχνολογία των φωτιστικών σωμάτων. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των LED High Performance και MULTIBEAM LED, απολαμβάνοντας καλύτερη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Μάλιστα, η δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει τα συστήματα Intelligent Light System και Adaptive Highbeam Assist Plus, μεταβάλλοντας αυτόματα την ένταση της δέσμης και φωτίζοντας τέλεια τον δρόμο σε διασταυρώσεις και στροφές.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης