Το γκολφ είναι ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα στον κόσμο. Για να χτυπήσεις σωστά το μπαλάκι με το μπαστούνι και να το κατευθύνεις στην τρύπα απαιτείται ακρίβεια, αυτοσυγκέντρωση και σκληρή προπόνηση.

Η Nissan ωστόσο, σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο προκειμένου να αυξήσει τα ποσοστά επιτυχίας των ερασιτεχνών. Δημιούργησε ένα καινοτόμο μπαλάκι που ενσωματώνει την τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού ProPILOT 2.0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ακριβώς συμβαίνει στα αυτοκίνητα, έτσι και στο γκολφ, το ProPILOT επιτρέπει στο μπαλάκι να ακολουθήσει μια προκαθορισμένη διαδρομή και να κατευθυνθεί στην τρύπα του γηπέδου με ένα χτύπημα.

Μία κάμερα ανιχνεύει τη θέση όπου βρίσκεται το μπαλάκι και η τρύπα. Όταν ο παίκτης χτυπήσει το μπαλάκι,  ένα σύστημα παρακολούθησης υπολογίζει τη σωστή διαδρομή με βάση την κίνηση της μπάλας και ρυθμίζει την τροχιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνδυάζοντας την τεχνολογία ανίχνευσης με ένα εσωτερικό ηλεκτρικό μοτέρ, το μπαλάκι του γκολφ με το ProPILOT παραμένει στη σωστή τροχιά, μέχρι να φτάσει στην τρύπα, κάνοντας οποιονδήποτε παίκτη να αισθανθεί επαγγελματίας.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης