Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι το ταχύτερο τετράθυρο coupe στον κόσμο. Ένα πραγματικά απολαυστικό αυτοκίνητο που προσφέρει αξιοθαύμαστα επίπεδα άνεσης στους επιβάτες και συνάμα καταιγιστικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινείται σε ρυθμούς «πολυβόλου», με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 315 χλμ./ώρα, προσφέροντας στον οδηγό μοναδικές στιγμές απόλαυσης κυρίως σε στριφτερές διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, η AMG GT 63 S 4Matic+ έσπασε το ρεκόρ γύρου στη φημισμένη πίστα του Nurburgring, συντρίβοντας τον χρόνο της Porsche Panamera Turbo. Το μοντέλο της Mercedes ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 20,6 χιλιομέτρων της «Πράσινης Κόλασης» σε 7:23.009 και αυτή των 20,832 χλμ. σε 7:27,800

Πίσω από το τιμόνι του πανίσχυρου τετράθυρου coupe με τον V8 4.0 twin turbo κινητήρα απόδοσης 640 ίππων και 900 Nm ροπής, ήταν ο επαγγελματίας οδηγός της AMG, Demian Schaffert.

Η Mercedes υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο έφερε όλες τις εργοστασιακές προδιαγραφές, εξοπλιζόταν με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup2, έφερε επιπλέον αεροδυναμικό πακέτο και μπάκετ καθίσματα με ζώνες τεσσάρων σημείων.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης