Την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, η βρετανική εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα τη νέα γενιά του Range Rover Evoque, του πιο επιτυχημένου εμπορικά μοντέλου της γκάμας της, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Land Rover έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες προώθησης του αυτοκινήτου, εκθέτοντας στο Λονδίνο μία σειρά εκπληκτικών συρμάτινων ομοιωμάτων φυσικού μεγέθους. Το καινούργιο Evoque θα λανσαριστεί στις αγορές στα μέσα του 2019, ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου και στους συνεργάτες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως έγινε γνωστό, η παγκόσμια παρουσίαση του καινούργιου Evoque θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο. Περισσότεροι από 5.700 δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της JLR και στελέχη θα φιλοξενηθούν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Κρανίδι, με τα test-drives να γίνονται στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας, καθώς σπάνια premium αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν την Ελλάδα για ένα τόσο σπουδαίο γεγονός, με τόσο σημαντική διαφημιστική προβολή.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης