Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι το αυτοκίνητο που εκτόξευσε εμπορικά και οικονομικά την ιταλική φίρμα. Μέχρι το τέλος του έτους, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τη Huracan στη μάχη για το best seller μοντέλο στην πολύχρονη ιστορία της Automobili Lamborghini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Urus αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για την εταιρεία από την Μπολόνια, με τη ζήτηση να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Πριν λίγες ημέρες, η Lamborghini γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο, φθάνοντας στην παραγωγή 10.000 μονάδων του SUV υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επετειακό αυτοκίνητο προορίζεται για πελάτη στη Ρωσία, είναι βαμμένο στο ολοκαίνουριο μαύρο χρώμα «Nero Noctis Matt», έχει εξατομικευτεί πλήρως από το τμήμα «Ad Personam», φέρει carbon πακέτο και διχρωμία μαύρου-πορτοκαλί στο εσωτερικό.

Θυμίζουμε ότι η Urus ανήκει στα Super Sport SUV. Τροφοδοτείται από τον V8 4.0 twin turbo κινητήρα απόδοσης 650 ίππων και 850 Nm ροπής, φέρει το πακέτο «off-road package» με τα έξι προγράμματα οδήγησης (Strada, Sport, Corsa, Terra, Neve και Sabbia) και έχει τη δυνατότητα να κινηθεί με εκπληκτική ακρίβεια σε όλες τις επιφάνειες, από την άσφαλτο έως την πίστα, την άμμο, τη λάσπη, το χιόνι και το χώμα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης