Τις εξαιρετικές δυνατότητες του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γκάμας της σε πιο απαιτητικές διαδρομές ανέδειξε η βρετανική φίρμα στο πλαίσιο των αγώνων «Invictus Games», που πραγματοποιήθηκαν στο νησί Cockatoo του Σύδνεϋ στην Αυστραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγκεκριμένοι αγώνες διοργανώνονται κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις του κόσμου και οι αγωνιζόμενοι λαμβάνουν μέρος σε 11 αθλήματα. Ο θεσμός αφορά ανθρώπους των ενόπλων δυνάμεων που έχουν κινητικά προβλήματα, αναπηρίες, είναι τραυματίες ή ασθενείς.

Εφέτος έλαβαν μέρος 12 εθνικές ομάδες και ένα από τα αθλήματα αφορούσε και τη βρετανική μάρκα. Ονομαζόταν Jaguar Land Rover Driving Challenge και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να εκτελέσουν τρεις δοκιμασίες με την ηλεκτρική I-Pace. Νικήτρια θα ήταν η ομάδα που θα επεδείκνυε ακρίβεια, οδηγικές δεξιότητες, ικανότητες προσανατολισμού και πνεύμα συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτροκίνητο crossover πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ, ακόμη και το σλάλομ στο νερό, αποδεικνύοντας πως μπορεί να διασχίσει και μικρά υδάτινα κωλύματα.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά της I-Pace


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης