Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των πελατών και αναλογιζόμενη τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατά τις διαδικασίες επισκευής και συντήρησης των οχημάτων τους λόγω των προβλημάτων που προκύπτουν από την πανδημία του ιού Covid-19, η Hyundai ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση για τρεις μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα αφορά όλες τις αγορές του κόσμου και περιλαμβάνει περισσότερα από 1,21 εκατ. αυτοκίνητα σε 175 χώρες, των οποίων οι εγγυήσεις έληξαν ή θα λήξουν κατά το διάστημα της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, τρίμηνη επέκταση της εγγύησης θα λάβουν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων η εργοστασιακή εγγύηση των οποίων λήγει από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φροντίζουμε τόσο για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών μας, όσο και για την ασφάλεια και την “υγεία” των οχημάτων τους. Πολλοί από αυτούς μπορεί να έχουν περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση στις αντιπροσωπείες μας. Με την επέκταση της εγγύησης τους δείχνουμε ότι είμαστε δίπλα τους και δεν χρειάζεται να ανησυχούν όσον αφορά τα αυτοκίνητά τους» δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πελατών της Hyundai Motor, Wonhong Cho.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης