Το χειμώνα που άλλοτε βρέχει και άλλοτε χιονίζει καλό είναι να κυκλοφορούμε με «φρέσκα» ελαστικά. Για να μην γλιστράμε αλλά και για να προστατεύουμε αυτούς τους ανθρώπους που μεταφέρουμε με τα αυτοκίνητά μας. Το κακό είναι ότι κάποιοι θέλοντας να κάνουν οικονομία δεν αλλάζουν τα ελαστικά τους αλλά στο τέλος όταν συμβεί το κακό κάνουν σπατάλη γιατί οι επισκευές στα φαναρτζίδικα κοστίζουν ακριβά.

Για να βοηθήσει όλους αυτούς που το σκέφτονται αν πρέπει να αλλάξουν τα ελαστικά τους ή όχι, η Goodyear Hellas ανακοίνωσε την νέα προωθητική της ενέργεια την οποία ονόμασε «Goodyear2Win & Dunlop2Win»και ισχύει από αύριο 25 Νοεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2021. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Goodyear, επιθυμώντας να ανταμείψει ακόμα μια φορά τους καταναλωτές, προσφέρει τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αγορά νέων ελαστικών Goodyear ή Dunlop με μία prepaid card αξίας έως €80 και ταυτόχρονα να συμμετέχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη 10 τυχερών νικητών οι οποίοι θα κερδίσουν μια επιπλέον prepaid card αξίας €300.

Με κάθε αγορά τεσσάρων ελαστικών Goodyear ή Dunlop από 16 ίντσες και πάνω, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια prepaid card αξίας έως €80 αλλά και να μπουν στην κλήρωση για μια από τις 10 prepaid cards αξίας €300.

Το κάθε σετ ελαστικών θα πρέπει να έχει διαστάσεις από 16 ίντσες και πάνω ενώ η ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV, 4×4 ελαστικών. O  κάθε καταναλωτής, κατόπιν της επίσκεψής του σε ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών Goodyear ή Dunlop, κι εφόσον έχει πραγματοποιήσει αγορά ενός σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop στις προαναφερόμενες διαστάσεις, θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία αγοράς και μια φωτογραφία των νέων ελαστικών στο αυτοκίνητό του στο ειδικά διαμορφωμένο website της ενέργειας www.goodyear2win.gr ή www.dunlop2win.gr, ώστε να λάβει την prepaid card και αυτομάτως να μπει στην κλήρωση για να κερδίσει μια από τις 10 prepaid cards αξίας €300.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η prepaid κάρτα που θα προσφέρεται σε κάθε καταναλωτή, εμπεριέχει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (ανάλογα με τις διαστάσεις ελαστικών που επιλέχθηκαν: 16 ίντσες: €20, 17 ίντσες: €30, 18-20, ίντσες: 50€, 21” ίντσες και πάνω: 80€), το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε κατάστημα που διαθέτει POS και δέχεται mastercard.

Το ίδιο ισχύει και για τις 10 επιπλέον prepaid card αξίας €300 τις οποίες θα διεκδικήσουν 10 τυχεροί νικητές μέσω κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου ώρα 13.00μμ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την ενέργεια στο www.goodyear2win.gr  και στο www.dunlop2win.gr. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης