Το φετινό καλοκαίρι αποτελεί μια ευκαιρία για τους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη να βγουν στη φύση και να ταξιδέψουν. Τα τροχόσπιτα είναι η ιδανική επιλογή, καθώς μπορείς να καλύψεις μεγάλες αποστάσεις, να εξερευνήσεις όλες τις παραλίες και να χαλαρώσεις με θέα το απέραντο γαλάζιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fiat Professional Ducato Motorhome, ο απόλυτος κυρίαρχος στην αγορά αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη, τώρα συνδυάζεται με μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών για διακοπές με απόλυτη ελευθερία και ασφάλεια.     

Η στιβαρή δομή, οι αποδοτικοί κινητήρες και οι πολλαπλές επιλογές αμαξωμάτων το έχουν καταστήσει ως την αγαπημένη επιλογή των περισσότερων κατασκευαστών αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτυχία που απολαμβάνει το Ducato και σε αυτή την πολύ εξειδικευμένη κατηγορία οχημάτων δεν είναι τυχαία. Η Fiat είναι η μόνη μάρκα με τμήμα που ειδικεύεται στα οχήματα αναψυχής, αλλά και στις σχετικές υπηρεσίες. Το νέο Ducato MY2020 χαρακτηρίζεται ως το πιο ολοκληρωμένο τροχόσπιτο, διαθέτοντας τον μεγαλύτερο ωφέλιμο όγκο (έως 17κ.μ.).

Μέχρι σήμερα περισσότερες από 500.000 οικογένειες στην Ευρώπη έχουν επιλέξει αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με βάση το Ducato. Στη νέα γενιά του, φέρει σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που αναβαθμίζουν σημαντικά τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Παράλληλα οι μηχανικοί της ιταλικής μάρκας εξέλιξαν καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με δυνατότητα περιστροφής 360ο έτσι ώστε όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση η καμπίνα να μπορεί να μετατρέπεται σε ένα άνετο σαλόνι.

Η υψηλή προϊοντική αξία του Ducato συνδυάζεται με μια σειρά αποκλειστικών υπηρεσιών, ειδικά σχεδιασμένων για όσους αγαπούν τις διακοπές με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Εκτός από τις σχετικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.fiatcamper.com/en/home, η Fiat Professional διαθέτει περισσότερα από 6.500 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης στην Ευρώπη, τα 1.800 εκ των οποίων είναι εξειδικευμένα σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης