Στο πλαίσιο του προγράμματος «start Again», ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles θα βγάλει προς πώληση 136 αυθεντικά σκίτσα του Centro Stile με τα πιο θρυλικά μοντέλα των Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia, Abarth.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόστος αγοράς κάθε σχεδίου είναι 20 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στον οργανισμό «Save the Children» για την υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Από το ηλεκτρικό Fiat 500, μέχρι τη νέα Giulia GTA και από τη Lancia Delta και το Abarth 595 μέχρι το Jeep Willys, τα σκίτσα προσφέρουν μια ξεχωριστή οπτική των μοντέλων, αποτελώντας πραγματικά έργα τέχνης που κάθε φίλος των τεσσάρων τροχών θα ήθελε να έχει στη συλλογή του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το design δεν είναι απλά το μέσο δημιουργίας ενός οχήματος. Είναι ένα μέσο μεταφοράς και έκφρασης συναισθημάτων. Γι΄ αυτό το λόγο συγκινεί και ενθουσιάζει τα παιδιά. Για εμάς τους σχεδιαστές, ένα σκίτσο εκτός από δουλειά είναι και ο τρόπος επικοινωνίας μας. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτές τις δημιουργίες με τους φίλους του αυτοκινήτου και όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ενίσχυσης των παιδιών που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις», δήλωσε ο Klaus Busse, επικεφαλής του Centro Stile της FCA.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης