Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ιταλική φίρμα επιστρέφει στην Costa Smeralda της Σαρδηνίας με μια αποκλειστική έκθεση που αποτελεί το σημείο αναφοράς για τους VIP πελάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Lamborghini Lounge βρίσκεται στο μαγευτικό Porto Cervo, ένα από τα πολυτελέστερα καλοκαιρινά θέρετρα του κόσμου, όπου συχνάζει η ελίτ της παγκόσμιας οικονομίας, οι σούπερσταρ του αθλητισμού και σπουδαίες προσωπικότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην υπέροχη έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις εξατομικευμένες εκδόσεις των μοντέλων της γκάμας της Lamborghini, από την Urus σε απόχρωση «Pearl Capsule» έως την Huracán STO, να θαυμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα της σειράς Automobili Lamborghini Collection και μια τεράστια ποικιλία δειγμάτων για επενδύσεις, διακοσμητικά και φινιρίσματα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για τη συνάντηση εκλεκτών πελατών, εκδηλώσεις με τη συμμετοχή ατόμων που διαθέτουν την απαραίτητη πρόσκληση και test drives στους δρόμους της Costa Smeralda.

Τα Lamborghini Lounges ουσιαστικά αποτελούν χώρους συνάντησης που σχεδιάστηκαν για να ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ της μάρκας και των πελατών. Αντίστοιχοι χώροι έχουν δημιουργηθεί σε Νέα Υόρκη, Τόκιο και Καλιφόρνια.

Αυτό στο Porto Cervo θα είναι ανοικτό μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και για να το επισκεφθεί κάποιος είναι απαραίτητο να κλείσει ραντεβού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η Lamborghini είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Ποιος διάσημος αθλητής αγόρασε το σκάφος της Lamborghini;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης