Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ίσως τελικά η αυτόνομη οδήγηση να καταφέρει να μας γλυτώσει από μερικούς που θεωρούν πως οι δρόμοι είναι πίστες. Ένα ακόμα συμβάν έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, το οποίο έλαβε χώρα στην Φλόριντα των Η.Π.Α. και αναρτήθηκε στην σελίδα Reddit.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό είναι πως όλα συνέβησαν σε 10 δευτ. μπροστά στα μάτια αστυνομικών. Μία μαύρη Mustang εμφανίζεται με αρκετά χιλιόμετρα στο πλάνο (άγνωστο εάν μόλις είχε στρίψει αριστερά στην μεγάλη διασταύρωση ή προσπάθησε να κάνει επίδειξη) με το πίσω μέρος να αρχίζει να χορεύει και τον οδηγό να χάνει την ψυχραιμία του και να πανικοβάλλεται.

Διορθώνει υπερβολικά το τιμόνι προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί αριστερά και να προσγειωθεί στην αντίθεση λωρίδα του δρόμου, όπου δεκάδες οδηγοί περίμεναν στο φανάρι. Η Mustang σαν σε ταινία και εντελώς ακυβέρνητη σταμάτησε στο αντίθετο ρεύμα αποφεύγοντας αρκετά αυτοκίνητα και τελικά ακουμπώντας στο πλάι ένα crossover. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι αστυνομικοί είδαν με τα ίδια τους τα μάτια όλο το συμβάν, και σίγουρα σκέφτονται ότι αυτό το συμβάν θα μπορούσε να είχε πολύ πιο άσχημη κατάληξη. 

 

Μήπως τα κλειδιά γρήγορων αυτοκινήτων θα πρέπει να δίνονται μόνο σε άτομα που το κατέχουν το άθλημα; Μέχρι πότε θα επιλέγει το πορτοφόλι το ποιος θα τρακάρει και ποιος όχι;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης