Το μικρότερο μοντέλο της αυτόνομης πλέον μάρκας του ομίλου PSA είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα, χάρη στην κομψή σχεδίαση και τα αποκλειστικά φινιρίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γυναίκες οδηγοί το έχουν αγαπήσει από την πρώτη στιγμή, όπως αποδεικνύεται από τις πωλήσεις, ωστόσο τώρα θα το λατρέψουν. Η DS Automobiles συνεργάστηκε με τον γαλλικό οίκο Givenchy, δημιουργώντας μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής αποκλειστικά για κυρίες.

Ονομάζεται DS3 Givenchy Le MakeUp, θα παραχθεί σε μόλις 700 μονάδες στα αμαξώματα hatchback και cabriolet, αλλά δυστυχώς αφορά μόνο την αγορά της Βρετανίας. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο λευκό χρώμα Opaline White, με την οροφή, τα καπάκια των καθρεπτών και το σήμα στις ζάντες να είναι σε μοβ απόχρωση Whisper Purple. Το εσωτερικό βασίζεται στην εξοπλιστική έκδοση Elegance, περιλαμβάνοντας δερμάτινο σαλόνι, ροζ επένδυση στο ταμπλό, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, κλιματισμό και όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διαφορά, φυσικά, κάνει το πακέτο περιποίησης που βρίσκεται σε ειδική θήκη στο κεντρικό υποβραχιόνιο και ανήκει στον διάσημο οίκο. Εκεί, οι γυναίκες θα βρουν ένα πλήρες σετ μακιγιάζ, από κραγιόν, μάσκαρα, πούδρα, βερνίκι νυχιών και φυσικά καθρεπτάκι.

Το DS3 Givenchy θα είναι διαθέσιμο με τη γνωστή γκάμα κινητήρων και μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο έξι σχέσεων. Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 19.395 λίρες για το hatchback και  £21.695 για το cabriolet.

Ανακαλύψτε εδώ το ανανεωμένο DS3 και όλες τις εκδόσεις


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης