Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Mercedes-Benz έγραψε ιστορία ανοίγοντας την πρώτη της αντιπροσωπεία που πουλά αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα. Η κάθετη μονάδα ονομάζεται Mercedes EQ Yokohama, από την ομώνυμη πόλη νότια του Τόκιο στην επαρχία Kanagawa όπου και βρίσκεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με έκταση 1.221 τετραγωνικά μέτρα, ο εκθεσιακός χώρος Mercedes EQ Yokohama φιλοξενεί πέντε μοντέλα Mercedes EQ – που αντιπροσωπεύουν τα υπάρχοντα αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα της γκάμας, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας Mercedes EQS, ενώ υπάρχουν δύο ακόμα θέσεις για αυτά που θα έρθουν σύντομα.

Όντας κάθετη μονάδα, διαθέτει οχήματα για test drive σε πιθανούς αγοραστές, τρεις φορτιστές, σημείο παράδοσης –παραλαβής αλλά και συνεργείο. Μάλιστα προγραμματισμένη είναι και η τοποθέτηση ηλιακών πάνελ που σταδιακά θα παρέχουν αρκετό ρεύμα στις εγκαταστάσεις ώστε να έχουν απόλυτα μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.Το Mercedes EQ Yokohama έχει στο προσωπικό του ειδικούς EQ μηχανικούς που περιμένουν να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους πελάτες αλλά και να λύσουν οποιαδήποτε απορία υπάρχει γύρω από την ηλεκτροκίνηση, όχι μόνο της Mercedes, αλλά και γενικότερα.

Εκτός από το άνοιγμα του Mercedes EQ Yokohama, παρουσιάστηκε και το MB Rent. Μία υπηρεσία που στοχεύει να παρέχει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές την ευκαιρία όχι μόνο να δοκιμάσουν ένα μοντέλο EQ αλλά και να ζήσουν μαζί του για καθορισμένο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μια εναρκτήρια έκθεση, η οποία θα διαρκέσει πέντε ημέρες έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022. Σύμφωνα με το πλάνο Ambition 2039 της εταιρείας, η Mercedes-Benz έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμη να στραφεί αποκλειστικά σε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα έως το 2030. Τα υπάρχοντα μοντέλα Mercedes EQ είναι τα EQC, EQV, EQA, EQB, EQS, EQS SUV, EQE και EQE SUV.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης